Szerintetek ez a ló illene hozzám?
Figyelt kérdés
Szóval én egy 14 éves 155 cm, és 35 kgos lány vagyok.
A szüleimmel úgy gondoljuk már készen állok egy saját lóra, szerintetek ez megfelelő lenne?
A ló adatai: 6 éves Magyar Félvér kanca
Igazából hobby lónak használnám.
Kisebb ugrásokhoz ne legyen rest.
Terepen pedig jó legyen mert legtöbbet ott fog menni.
2015. aug. 8. 14:37
1/9 anonim válasza:
Ez nagyon sokmindentől függ.. akkor jársz jól, ha 1-2 alkalommal elmész a pacihoz, lovagolsz rajta ott helyben, eteted, rendezed stb. hogy biztosan megismerd és megfelelő legyen a számodra. Egyébként, 14 éves vagy, ha most mész középiskolába, biztosan lesz rá a tanulás mellett elég időd?
2/9 anonim válasza:
ez egy megválaszolhatatlan értelmetlen kérdés. Senki nem tudja milyen szinten hogy lovagolsz, ez h 6 éves MFV kanca semmit nem jelent. Az lehet jól belovagolt tudásodhoz megfelelő ló de lehet elcseszett idegroncs bogó is ami terepen pl kiugrik alólad. A kérdésed tehát megválaszolhatatlan !
3/9 anonim válasza:
Ezt így mi látatlanba nem tudjuk megmondani. Nem ismerjük sem a te, sem a kinézett ló tudását. Menj el nézd meg, próbáld ki, vidd magaddal az edződet, ő is próbálja ki, aztán majd ő megmondja, hogy illik-e hozzád vagy sem.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Évvesztes vagyok tehát még nem főiskolába megyek.
Természetesen mindenhogy lesz időm a pacira különben nem venném meg.:)
2015. aug. 8. 23:42
5/9 anonim válasza:
Nem te veszed hanem a szüleid te szerencsétlen
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem mintha neked annyi meg annyi közöd lenne hozzá, de akkor ha már itt tartunk, én is rengeteget dolgoztam nyári munkán.
Ezzel le is zárnám, legközelebb ne itt mutasd meg az óriási IQd.
Köszi!:)
2015. aug. 9. 12:56
7/9 anonim válasza:
Rengeteget dolgoztál hülyegyerek majd ha kikerülsz a pihe-puha iskolából és lesz NORMÁLIS munkaviszonyod megtudod majd mi az a munka. Gondolom tartani is az 500 forintos diákbohóckodásodból fogod meg az állatorvost fizetni anyádék helyett persze úgy mindezt h 0 munkaviszonnyal :D Te maximum levegőt tudsz venni magadtól de még ahhoz is hülye vagy h lovat vegyél
8/9 anonim válasza:
Ne ide gyere már veszekedni,, ha a szülei saját akaratukból szeretnék neki fizetni a lovat miért ne tegyék?! Mert te azt mondod?...sok idegbeteg komolyan...
9/9 anonim válasza:
Látom savanyú a szőlő . Nem baj , kell ló egy olyannak aki ilyen idióta kérdést tesz fel, majd jó lesz lehúzni valakinek ezt a majmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!