Lovak sörényét milyen sűrűséggel ajánlott mosni samponnal?
Figyelt kérdés
Heti mosás túl gyakorinak számít?2015. aug. 2. 13:36
1/4 anonim válasza:
Ez eléggé sok mindentől függ. Miért akarod minden héten mosni? Ha azért szeretnéd, hogy könnyű legyen kifésülni, akkor elég sörényfénnyel lefújni, azt akár minden nap megteheted :) Ha szürke lovad van, akkor persze megértem, mert nem akarod hogy koszos legyen.. bár én nem mosnám heti szinten, én maximum havi 2x mosom le az egész lovat versenyek előtt.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem túl gyakori, csak arra figyelj, hogyha vékony szálú, kevés sörénye van a lovadnak akkor ne fésülgesd túl gyakran mert azzal még ritkábbá teheted.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Nem szürke lovam van, pej, és azért mosnám gyakrabban, mert előfordult már, hogy korpásodott.
2015. aug. 3. 08:55
4/4 anonim válasza:
Ha elmúlt a korpa, akkor nem szükséges folytatni a gyakori mosást. Az enyémé akkor korpásodott, amikor le volt gyengülve az immunrendszere (hogy van-e összefüggés, ne kérdezd), de elmúlt végleg, nem mosom neki csak nyaranta pár alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!