Mit jelent egy stübben nyeregnél hogy ugró-univezális nyereg? Az milyen akkor ugró vagy univerzális?
Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 17:48
2/5 anonim válasza:
Az univerzális az mindenre jó egy adott határig hobbi szintre. De én ilyenről még nem hallottam és nem tudom elképzelni ,mert ha ugró,akkor már eleve nem lehet univerzális. Egyszerre a 2 nem lehet.
3/5 anonim válasza:
Ráragasztják ezt a tulajdonságot. Jó nagy hülyeség az egész.Csak így drágábban eltudják adni. Univerzálissal is lehet ugrani, díjlovasba is lehet ugrani akkor ennyi erővel díjlovas-univerzális is lehetne.Ezek inkább univerzális nyergek mintsem ugrók.
4/5 anonim válasza:
Olyan univerzális nyerget jelent, amelynek fazona az ugró nyergekéhez hasonlít inkább, nem a díjlovasokéhoz. Viszont nem kifejezetten ugró, ezért is univerzális.
5/5 anonim válasza:
A negyedik mondja jól, közelebb áll az ugróhoz, mint az idomítóhoz, ettől lesz ugró-univerzális, de nem teljes értékű ugrónyereg.
És igen, lehet ugrani díjlovas nyeregben is, csak egy bizonyos szinte felett már nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!