Gödöllői Hilltop Lovardáról tudtok véleményt mondani?
Van egy lovam, akit szeretnék másik lovardában tartani. Olvastam a Hilltop honlapját és ez alapján elég jól felszerelt, profi lovardának tűnik. Aki ismeri a helyet vagy ott lovagol, mondana véleményt? Az edzések kifejezetten nem érdekelnek, úgysem vennék rajtuk részt. Ami engem érdekel:
-pályák állapota, felszereltsége
-társaság(!) Nem szeretnék megint olyan lovardába kerülni, ahol nagyon ellenségee, kirekesztő a csapat.
-lovak elhelyezése (Tudniillik elég problémás a lovam, nem jön ki túlságosan más lóval, ennek ellenére igényli a társakat, szóval csak ménesben érzi magát jól.)
-felügyelet (ha esetleg -ne adj' Isten- hirtelen valami történne a lovammal, hamar észrevennék-e...stb.)
-patkolókovács, állatorvos áll-e rendelkezésre vagy nekem kell intézkednem...
-edzői segítségre lehet-e számítani /nyilván nem ingyen gondoltam/
Szóval, ezen szempontok alapján lenne szükségem véleményekre.
Illetve, ha tudtok a környéken (Őrbottyán, Veresegyház, Vác és környéke, esetleg Gödöllő) jó lovardát (a lovamnál kizárólag ridegtartás jöhet szóba!), akkor azokat is írjátok le. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!