Mik lehetnek a lehetséges hibák?
Tudom, nem látjátok mit csinálok, így nehéz megmondani, de hátha vannak ötletek.
Ugrásról lenne szó( edző felügyelete mellett tanulok ugrani, tehát nem otthon próbálkozok:D)
A meredekkel semmi gond nincs, szépen viszi a ló is, az egyensúlyom is megvan, azt nehezen szokom meg, hogy a kezemmel megfelelő mértékben engedjek neki.
Oxer esetében azonban hetek óta minden alkalommal leesek, közvetlenül érkezés után. állítólag a térdemmel szorítok rendesen, az egyensúlyomat mégis mindig elvesztem, és konkrétan lecsúszok előre, ami egy lovaglás alkalmával úgy 7-8 esést jelent.
Hol lehetnek a lehetséges gondok, mire próbáljak meg a szokásosnál is jobban figyelni?
Egyfelől szerintem is válts edzőt, másfelől lehet ennek mentális oka is, pl. hogy a sima meredeknél rámész, minden pöpec, de az oxernél már annyira ráfeszülsz, és begörcsölsz, hogy most megint le fogsz esni, hogy teljesen szétesik az ülésed, és tényleg leesel a végén.
Szerintem futószár, voltizshevederrel, és ülésjavítás pár alkalommal, utána nyeregben ugyanez. Nem ciki egyáltalán, sőt, és baromi sokat tud segíteni, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!