Lovaglótárs létezik?
Nem tudom Ákos, de először lovardát kerestél itt kb fél évig, utána felesbértartást a facebookon, aztán megint lovardát és most ez. Tulajdonképpen miért nem működött eddig egyik se? Csak mert láttam, hogy többen is jelentkeztek, hogy van lovuk feles bértartásra, de akkor ezek szerint önállóan nem tudsz lovagolni? Mert akkor lovastársnak se téged fognak keresni...
Itt felénk is több a ló, mint a lovas, de sajnos annyi paraszt létezik, aki más lovát pont úgy lovagolja, ahogy egyesek mondjuk más autóját vezetik (nem vigyáz rá), hogy úgy van vele az ember, hogy nem biztos, hogy jobb a lónak, ha akárki lovagol rajta, mintha inkább legelészik a legelőn.
Én is kb így vagyok ezzel, meg úgy, hogy inkább lovagolok egyedül, mint egy idegesítő hülyével, ha senki jófej nem ér rá. Ha meg az illető lovas és jófej, akkor miért szorulna pont az én lovamra! Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!