Szerintetek hogy kezdhetném el a szabadidomítást?
Lovardai lóval ne próbálkozz. A szabadidomítást ugyanúgy el lehet rontani, mint mondjuk a belovaglást! Ezek a lovak pedig nem a sajátjaid, ezért ha elrontod őket, netalántán kárt tesznek benned, vagy másban, annak nagyon komoly következményei lehetnek.
Ha érdekel a dolog, menj el egy-egy kurzusra, sok neves szabadidomító szokott tartani, egy-kettő akad, akinek az óráira még meg is éri elmenni, és rengeteget tanulhatsz, így később ha lesz egy saját lovad, már magabiztosan vághatsz neki, a nélkül, hogy attól kéne rettegned, mindent el fogsz rontani (mert nem, könyvből és videóból nem lehet megtanulni, ahogyan lovagolni sem).
Köszi.
A szomszédomnak van egy lova,akit csak én gondozok,ő megveszi a szalmát,szénát,abrakot,én meg etetem,lovagolom.A gazdája megengedte hogy csináljam,de hogy kezdjem el(egy kisbéri félvér kancáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!