Milyen lett a vidóm? Hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a minősége lehetne jobb,de azért megkérdezem, hogy hogy tetszik :D
https://www.youtube.com/watch?v=G0zQtdt05ZE&spfreload=10
2015. máj. 22. 17:28
2/7 anonim válasza:
Jó lett. :)
(Nem kritizálásból, de: *beautiful.)
3/7 anonim válasza:
Szerintem is jó lett :) Semmi különös, de nagyon tetszett, hogy a zenéhez vágtad össze a képeket, videókat.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2.:köszi...amikor tettem ki bámultam vagy 10 percig a címét, mert láttam, h valami nem stimmelt..és basszus nem esett le :D Köszi még egyszer
2015. máj. 22. 18:30
5/7 anonim válasza:
Nekem tetszik, aranyos lett. Nagyon szép a paci :) Annyi talán, hogy ha nincsen olyan sok vagy többféle klipped, akkor érdemes inkább rövidebbre csinálni a videót, hogy pl egy klip ne szerepeljen többet, úgy kevésbé lesz unalmas egy videó, de ez csak egy tanács. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Megfogadom :)
És a pacim is köszöni :D
2015. máj. 23. 07:49
7/7 anonim válasza:
Szerintem jó lett,Nagyon tetszik benne,hogy minden a zene ritumásra megy.Viszont lehetne egy picivel pörgősebb,meg lehetne 1-2 visszafogottabb effekt.Amúgy tényleg nagyon jó lett!:) Előzöket meg egyeltalán nem bántásból!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!