Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Körülbelül milyen szintre...

Körülbelül milyen szintre juthatok el, ha kb. egy hónapig járok lovagolni?

Figyelt kérdés
Nyáron mennék, minden nap.

2015. máj. 9. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%
utolsó: ma úgy voltunk hogy másokat oktatott és hagyott önállósulni engem közben persze azért nézett is de ment úgyhogy nem tudom hogy miről beszélsz:) És többen is néztek ˇprofibbak" de senki se mondott semmit hogy rossz láb vagy rossz ülés vagy akármi pedig meg volt mondva nekik hogy nyugodtan:)
2015. máj. 13. 19:58
 12/17 anonim válasza:
Hát nem tudom, miért éri ez meg neked, ha egy hónapig mész és aztán többet nem. Én 3 hónap után ügettem egyedül (ha jól emlékszem) heti 1x jártam, szóval kb.10-12. alkalom után. Aztán 1 év után mentünk volna terepre , de mindig valami közbe jött. Aztán meguntam, hogy nem is rendesen foglalkoznak velem, volt, hogy fél óráig csak ügettünk a húgommal egy irányban körbe-körbe, szóval abbahagytuk ott. És végül nem kerestünk másik helyet, mert ez tél elején volt, egy hideg fedelesben, és tél végére meg sok minden közbejött. Bevallom őszintén nekem nagyon hiányzik az az 1 óra kikapcsolódás, szóval ha meg akarsz rendesen tanulni, akkor szerintem inkább ritkábban hosszabb ideig (pl. heti 2x) menj lovagolni. Remélem segítettem és bocsi ezért a saját story-ért :D :)
2015. máj. 17. 14:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondom: az oktató ne legyen a ló látó-halló terében! Menjen el az istálló mögé! Vagy lovagold te körbe a lovardát kerítésen kívül! A ló másképp fog viselkedni, mint akkor, amikor a napi rutinját csinálja. Sok iskolaló ugyanis régesrég megtanulta már az összes vezényszót, meg azt is, hogy ne kostolgassa a kezdő lovasokat, mert akkor kikap az oktatótól. Iktasd ki az oktatót a képletből, és kiderül majd, hogy mennyire tudsz lovagolni. Lehet, hogy tudsz. De az is lehet, hogy ezt csak hiszed. Próbáld ki! És ha az oktató nem engedi, akkor kezdj el gyanakodni arra, hogy át vagy ejtve a palánkon!
2015. máj. 17. 17:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Attól tartok, nem tudsz te lovagolni, csak utazni egy automata lovon. A lovaglás nem ott kezdődik, hogy "ráérzel mindenre", és futószár nélkül tolod, ahogy épp sikerül. Az nem lovaglás, az egyoldalú lóhasználat, utazás a lovon, visszaélés a jóindulatával.

Megnéznélek egyszer az én lovamon például... De nekem ez pénzlehúzásnak hangzik, semmi többnek.

2015. máj. 17. 20:55
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
utolsó: Kedden voltunk terepen ez volt a 6ik alkalom es vagtaztunk teljesen szabadon, es csak ketten voltunk kint, a lovak meg bolondultak de igy is birtam kezelni oket...
2015. máj. 25. 09:29
 16/17 anonim ***** válasza:
A véleményem nem változott, attól, hogy így vagy úgy, de rajtamaradsz, még nem tudsz lovagolni.
2015. máj. 25. 20:08
 17/17 anonim ***** válasza:
És ha igen? Egyébként azelőtt 2 évig jártam/járok magánházhoz lovagolni, tehát az alapokat tudom....de ezt nem kérdezted:)
2015. máj. 25. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!