Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen oltások kellenek egy...

Milyen oltások kellenek egy csikónak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehet, hogy veszek egy egyéves kancacsikót, de még nem biztos. Mi ellen kell beoltani egy csikót? Kérdéseket fogok feltenni a tulajdonosnak, és ehhez kéne tudnom. Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. ápr. 28. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd az állatorvos megmondja,hogy kell-e és mi.
2015. ápr. 28. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ami ellen kötelező (legalábbis erősen ajánlott) vakcinázni a lovakat az a lóinfluenza, lóherpeszvírus, veszettség, tetanusz. Van még egykét fontosabb, utána tudsz olvasni. Ezeknek megvan adva, hogy mikor esedékes a beadása, igaz, tanultam de most meg nem mondom neked.. Szerintem is kérdezz meg egy állatorvost, az a biztos.
2015. ápr. 28. 09:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. ápr. 28. 19:19
 4/4 EAdri93 ***** válasza:
mindenre amire csak létezik oltás, én legalábbis ezt tettem, ehv1 ehv 4 (herpesz) lóinfluenza, tetanusz, nyugat nílusi vírus, veszettség (1ezer ft per ló nem nagy összes de megmentheti a lovad) és minden egyébre amire létezik oltás , konzultálj egy lóhoz értő állatorvossal :)
2017. nov. 15. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!