Lovaglástól elferdülhet a lábam?
Mivel a térd valamennyire egyfolytában szorít, lehet tőle "X lábam"? Ezt lehet valamivel korrigálni, vagy a lovaglás velejárója?
Lovasok! Ti észrevettetek ilyesmi változást a lábaitokon?
12 évet lovagoltam,nálam nem jött ki semmi,sokszor lovagoltam nyereg nélkül,vagy voltizshevederrel.
Nekem csak a bokám áll befelé,de az sem a lovaglástól,bokasüllyedés miatt(Hokinál jól jött.:D)
Az x láb tulajdonképpen a csípő rendellenes állásától,rossz testtartás következtében alakul ki(Pórbál korrigálni a tested,hogy járás közben ne ess arcra):
Pont hogy nem x, hanem o lába lesz a lovasoknak.
Én bizony észrevettem ezt, nem jelentős, de mielőtt aktívan lovagolni kezdtem ha összezártam lábaim teljesen összeértek a térdeim, most pedig kb egy ujjnyi távolság van közöttük.
Persze lehet, hogy ez nem a lovaglástól van, hanem amúgy is ilyen irányba változott volna a lábam. És ezt kb 6 év rendszeres (heti 5-6) lovaglás után vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!