Jó név ez egy lónak?
A feleségem a Dani nevet akarja adni új lovunknak, mert szerinte az aranyos lónév.
Mit gondoltok?:)

Én ismertem Danit, egy végtelenül kedves, türelmes kisnövésű tömzsi kicsit lusti pej ló volt.
Mi a neve az új lónak? Mert ha nagyon gáz a neve, akkor felesleges átnevezni szerintem.

Én ismerek egy fekete herélt lovat akit Daninak hívnak. Nekem kicsit furcsa amikor mondja hogy :Danival ki megyek terepre. Vagy Daninak adjak zabot? Stb...
mostanában ilyen "divat" lett hogy álltoknak ember neveket adnak. De lehet aranyos is. Dani a ló. Nem hangzik olyan rosszul .

Köszönöm szépen a kedves kommenteket!
Ment a zöld kezecske. :)

Én ismertem egy Dani nevű lovat, ő elég robosztus volt, kövérkés, és nagyon lusta. Futószárazásra használták kisgyerekeknek :)
Amúgy szerintem aranyos név, főleg ha amolyan családi ló (remélem érted mire gondolok). Versenypályán azért vicces lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!