Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ez normális? (kép)

Ez normális? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

A bal hátsó lábánál mintha már nem is csak a patája érne le, aztán most szemet szúrt, vagy ez így szokott lenni általában csak eddig nem vettem észre?:)

2015. ápr. 9. 18:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, egyáltalán nem bántani akartam sem a lovat sem a lányt. Jók a képei azért is néztem, a ló sem úgy néz ki mint aki rosszul lenne tartva. Egy egyszerű kérdést tettem fel minden rosszindulat nélkül, mire ez a támadás?
2015. ápr. 10. 16:01
 12/19 A kérdező kommentje:
Csak nálam nem jelzi, vagy tényleg eltűnt 2 válasz?...:D
2015. ápr. 10. 16:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Tenyleng toroltek
2015. ápr. 10. 17:28
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Halihó!

Köszönöm a kérdésedet, a vágta(ugrás) ezen szakaszában a csüdízület talajjal párhuzamossá válása, ilyen mértékű és irányú talaj felé való tolódása, vagy hogy úgy mondjam "hajlása" teljesen természetes és egészséges.

Szavaimnak, hogy hitelt adjak, szemléltetésképp hoztam egy videót, ahol nem 170 centis lány ül 150cm-s pónin.

Nézd meg, ugyanaz történik:

https://www.youtube.com/watch?v=YTwDRVo8Gwc

Úgy hallottam múltkor, hogy ez a rész minél kötetlenebbül mozog, annál kényelmesebb a ló vágtája, illetve annál "puhább".

Ha legközelebb bármelyik képemnél kérdés merül fel benned, akkor akár nekem is írhatsz, megspórolsz egy képletöltést, képszerkesztést, stb. :)

Köszönöm azoknak, akik értelmesen válaszoltak helyettem is! <3

Aki pedig azt írta, hogy kinőttem Klárit, annak üzenem, hogy nyalja ki :D :D

Üdv,

a dagi Betlej

2015. ápr. 10. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm,hogy törölted kommentemet:)
2015. ápr. 10. 19:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Ijjaaj de rohadt flegma vagy te atyaég. Nyugodjál már le ki köpött bele a levedebe? Feltettek egy tök normális kérdést nem is rólad hanem a rohadt lovadról senkit nem érdekel h kinőtted e.....nem nyaljuk ki köszönjük,bottal nem piszkálnánk meg téged
2015. ápr. 11. 20:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Levesedbe***
2015. ápr. 11. 20:11
 18/19 A kérdező kommentje:
Én nem töröltem egy kommentet sem, nem is tudok :) Ha törölni akartam volna nem válaszoltam volna rá. 2 db is eltűnt
2015. ápr. 12. 11:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Naa, azért szépen :D
2015. ápr. 12. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!