Most akkor hogy fog lenni a neve? Es a papirjai?
A
Csikó nem zugcsiko. Normalis apatol szarmazhat mert megvannak a fajta jellemvonasai.
Lényegtelen, ha az apja zugménként "dolgozik". :D
Egyébként tudtommal ez is "szavatossági hibának minősül". Hisz vásárláskor nem világosítottak fel erről. Szóval vissza is vihetnéd a lovat. Ha netán bírságot kapnál, azt pedig kérdéses, hogy kinek kéne fizetnie, hisz már te is tudsz róla és, ha nem teszel ellene (viszed vissza), az már a te "vétked". Gondolom én, de nem volt még személyesen ilyen tapasztalatom, csak hallottam róla.
"Csikó nem zugcsiko. Normalis apatol szarmazhat mert megvannak a fajta jellemvonasai."
Micsoda, a még meg nem született csikó vagy az apja, amiről azt sem tudod, kicsoda, micsoda? :D
A csikó zugcsikó és nullás sütést /chipet/ fog kapni. Abszolút lényegtelen, hogy hogy nevezed el.
Elnezest. Annyira bele merultem a csikoba ,hogy mar hulyesegeket beszelek. Az egyik ismerosom mondta ,hogy o ismeri az apjat egy fiatal csodor es kertem ,hogy akkor adjon rola papirt. Hat o nem ad meg jottek a kifogasok. Az anyja sem egy rossz kialasu jo papirokkal van.
Egyebkent vissza vinni se tudnam meg ha akrnam is. Nem magyarbol vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!