Mennyibe kerül egy jó galoppló?
Figyelt kérdés
Kb mennyi lehet egy nagyon jó galopp versenyló ?2015. ápr. 6. 15:07
1/11 A kérdező kommentje:
És ha van egy galoppló ami másfél millió az mar jónak számíthat szerintetek ?
2015. ápr. 6. 15:08
2/11 anonim válasza:
Egy jó állapotban lévő 4-5 éves van az 600-1milla között van
3/11 A kérdező kommentje:
Azta.. De egy 1,5 milliós is lehet jó ? Mert hamarosan lovat veszek és a felmenői nagyon jók.
2015. ápr. 6. 15:32
4/11 anonim válasza:
Egy jó galopp ló? Mire akarod használni? Ha tovább futtatnád, akkor nem lesz olcsó, akár 2-3 millió vagy több is lehet az ára, attól függ mennyit keresett már a gazdájának és milyen a tenyészértéke.
5/11 A kérdező kommentje:
Futtatni szeretnem majd es tenyészetből veszem majd . Az ára 1 millió fölötti es persze nem vagyok profi tenyésztő de a pedigreje alapján ahány lovat ismerek belőle nagyon jó felmenőkkel rendelkezik . Es hamarosan elvégzek egy lótenyésztő szakot egy egyetemen :)
2015. ápr. 6. 17:26
6/11 anonim válasza:
Olyan butácska ez a kérdés, hogy nem is értem mit keresel az egyetemen. :D
Attól még, hogy 600e vagy, hogy épp 1.5 millió még semmi nem dől el. A jó felmenők is csak egy apró részlete a dolognak.
Nyilván az se mindegy, hogy milyen adottságokat örökölt, mit lehet belőle kihozni, ki dolgozott vele eddig és milyen szinten, stb. Kis ezer millió dologtól függ, az ár már tényleg "mellékes" egy sportlónál.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy butácska kérdés . Ezeket en is mind tudom csak éppen nem akartam mind felsorolni .. Tisztában vagyok azzal hogy a kullemet is nézni kell . Ez a lo rögtön alagra került 1 évesen es trenirozták..
2015. ápr. 6. 19:05
8/11 anonim válasza:
A külleme pont nem számít. A képességei számítanak, és az, hogy ki, hogyan, mikor fog vele foglalkozni. A felmenők csak egy irányzékot adnak a megítéléshez, az ár meg... Mindenki sokat akar kaszálni, ki nem próbált lóért én nem adnék annyit, mert egy olcsó, noname éves csikót 50-100ért is megveszel, futtasd, és majd kiderül.
9/11 anonim válasza:
Az h a származása jó már az megdobja az árát. Ez még nem azt jelenti h a teĺjesítménye is jó. Overdose csikója opium akárki sem egy nagyszám meg a brahi, kegyúr csikók között is akad gyenge de a papír miatt biztosan magas az áruk. Meg milyen szinten akarod futtatni az sem mindegy. Hendikeppen legyen jó, sprint vagy hosszútávú felmenőktől származik ? 600 ezertől a millióig találsz jó képességű lovakat akár.
10/11 anonim válasza:
"egy lótenyésztő szakot egy egyetemen"
Wow. Mikor, 10 év múlva?
A telivérben rejlő lehetőség csak egy dolog, ami ennél sokkal fontosabb, az az, hogy ki tudják-e hozni belőle. Egy jobb tréning díja Mo-on havi 80-100 ezer forint. Ha ennyid van rá, áldásom rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!