Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Melyik ez a lovas film?

Melyik ez a lovas film?

Figyelt kérdés

Még régebben találtam egy filmet, aminek emlékszem pontosan a tartalmára, mégsem találom.

Van egy lány, és a szülei. Úgy kezdődik hogy a lány barátnője felgyújtja a lány bizonyítványát (vagy a dolgozatát), majd ledobja az ablakán, s épp az égő lap a tanár autójára esik, aki adta neki azt a rossz jegyet. A lány elakart menni egy táborba, de a szülei megtiltották, s elküldték Őt a lány nagymamájához, akivel még sosem találkozott. A nagymamája egy lovardát vezet, vagy valami ilyesmit. Van egy ló, aki kezelhetetlen, azonban a lány és a ló között szoros kapcsolat alakul ki. Közben ott van egy fiú, akinek az apja (vagy a nagyapja) megtanítja a lányt lovagolni, s részt vesz egy versenyen. Azonban az egyik lány bekeni valamivel a lábvédőjét a lónak, s ez megzavarja a versenyben a lovat, a lányt ledobja, a fiút meg megsebesíti. Mindkettőjük kórházba kerül, majd miután a lány kikerül, megtudja hogy a lovát eladták (vagy hogy elakarják adni), azonban miközben a lovat szállították az új helyére, a ló megszökik, a lánnyal megtalálják egymást, majd a szülei kocsija felett átugratva megy a lány a lóval... Ja, és valamikor elmegy a táborba a lovával, ahol a barátnője van.

Lehet valamit rosszul írtam, azonban én így emlékszem a filmre. Remélem valaki tudja a címét! Köszönöm! :)

2015. ápr. 2. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A menedék (beírtam, hogy lány nagymamájához lovarda film - és azonnal kiadta)
2015. ápr. 2. 11:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Pedig próbáltam jó pár kulcsszó féleséget beírni, de sosem adta ki! :)
2015. ápr. 2. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm kérdező, hogy feltetted ezt a kérdést! Lovas vagyok, de ezt a filmet még nem láttam, most megnéztem, és csináltál nekem egy jó kis délutánt! :) Nagyon aranyos, kedves film, a és nem mellesleg a fél karom odaadnám egy ilyen birtokért, életért, "büntetésért"! :D
2015. ápr. 2. 16:41
 4/6 anonim válasza:
Én már láttam ezt a filmet és nagyon jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2015. ápr. 4. 20:09
 5/6 A kérdező kommentje:
3-as: Én is ezt mondtam! A fél karomat odaadnám egy ilyenért! :)
2015. ápr. 6. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A menedék
2018. ápr. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!