Melyik ez a lovas film?
Még régebben találtam egy filmet, aminek emlékszem pontosan a tartalmára, mégsem találom.
Van egy lány, és a szülei. Úgy kezdődik hogy a lány barátnője felgyújtja a lány bizonyítványát (vagy a dolgozatát), majd ledobja az ablakán, s épp az égő lap a tanár autójára esik, aki adta neki azt a rossz jegyet. A lány elakart menni egy táborba, de a szülei megtiltották, s elküldték Őt a lány nagymamájához, akivel még sosem találkozott. A nagymamája egy lovardát vezet, vagy valami ilyesmit. Van egy ló, aki kezelhetetlen, azonban a lány és a ló között szoros kapcsolat alakul ki. Közben ott van egy fiú, akinek az apja (vagy a nagyapja) megtanítja a lányt lovagolni, s részt vesz egy versenyen. Azonban az egyik lány bekeni valamivel a lábvédőjét a lónak, s ez megzavarja a versenyben a lovat, a lányt ledobja, a fiút meg megsebesíti. Mindkettőjük kórházba kerül, majd miután a lány kikerül, megtudja hogy a lovát eladták (vagy hogy elakarják adni), azonban miközben a lovat szállították az új helyére, a ló megszökik, a lánnyal megtalálják egymást, majd a szülei kocsija felett átugratva megy a lány a lóval... Ja, és valamikor elmegy a táborba a lovával, ahol a barátnője van.
Lehet valamit rosszul írtam, azonban én így emlékszem a filmre. Remélem valaki tudja a címét! Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!