Kezdőoldal » Állatok » Lovak » 120 centis pónin egy 156...

120 centis pónin egy 156 centis lovas?

Figyelt kérdés
A kérdés. 120-125 körül van az a póni, amit kaptam pár éve gyerekként. Eladni nem szeretném. Én 156 centi vagyok, 52-55 kiló között. Ez folyton változik. Nem érzem azt, hogy nehéz lennék a póninak, ugyanakkor megálltam a növésben, tehát nem leszek magasabb.
2015. ápr. 2. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Nem biztos hogy nem nősz még.

Nézd,társnak tökéletes,túrázáshoz én is hucullal megyek,165cm/56kg vagyok.

Versenyre,illetve edzésre nagyobb lóval megyek,egy vén telivérrel.

2015. ápr. 2. 09:40
 2/4 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok, biztos, hogy már nem növök
2015. ápr. 2. 09:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a lónak nem vagy nehéz, akkor nyugodtan. Arra azért figyelj, hogy majd ha öregszik, egy nagylónak is csökkenteni kell idővel a terhelését, egy póninak felnőtt lovas alatt oda kell figyelni, nehogy az öregedő lábai, izületei ne bírják. De amíg minden rendben van, addig nyugodtan lovagolhatod. 22 éves vagy, akkor már sztem 2-3 éve biztosan elérted ezt a magasságot és súlyt, ha eddig nem volt gond, ezentúl sem lesz, ha a ló érdekeit helyezed előtérbe. A lényeg, hogy mindketten élvezzétek, ha szereted, egészségügyileg rendben van minden, akkor nem kell csak azért lecserélni, mert ő "csak" egy póni, nekem az egyik nagy kedvencem egy póni, imádom lovagolni is, és imádok vele foglalkozni, nagyon sajnálnám, ha nem lenne itt nekem :)
2015. ápr. 2. 11:54
 4/4 anonim válasza:
En ponim is 120-125 cm koruli, en 165 es nehezebb is mint te. Semmi gondunk nincs, 18 eves vagyok es lassan 3 eve lovagolom. Idomitok vele, ugrunk es terepezunk is. Jopar nagylovat hagy le alattam, ill.ugrasban is kitunik. :) gyerekek alatt nem is megy szivesen, engedelmetlen, bakol stb.
2015. ápr. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!