Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Felszerelést kell vásárolnom...

Felszerelést kell vásárolnom nyeregre, mi passzolna?

Figyelt kérdés
Barna kobakom van amit hétköznapra használok meg egy fekete ugymond ünneplő kobak...azt csak akkor használom ha verseny van vagy ha más edző jön hozzánk...dijugrató vagyok...van barna lovagló nadrágom meg egy bara-kék is...szeretem a barna meg a sötétkék szint...ti milyen szinu nyeregalátétet és martingált vennétek?
2015. márc. 28. 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Én biztos nem a a kobakom színéhez vásárolnak a többi felszerelést. Inkabb nalam az a fontosabb hogy 1. Naggyabol jo minőség legyen.

2. Inakbb az invedo, bokavedo, nyeregalatet ugyan olyan színű legyen. Es ahhoz meg mondjuk a lovasnak a mellénye, nadrágja is lehet ugyan olyan színű es ez nagyon jol néz ki,igy! Persze nem virító színekkel.

pej lóhoz pl megy a piros, sötétkék, vilagos kek alátét, mindenképp barna martingal. Az invedo nem baj ha nem ugyan olyan színű de ha nem ugyan olyan színű akkor legyen fekete.

szürke lo: nalam a nyerő a fekete felszerelés egy szürke lovon de a lila meg igazabol majdnem minden szin jo nékik. Neki biztosan fekete martingalt vennék. Es neked is lehet pl feket nadragod, polod.

fekete lo: rajtuk jobb a nem túl virító szin pl sötétebb lila, a turkisz nagyon jo nékik meg. De ugy is csinálhatod hogy fekete nyeregalatetet veszel es annal a külső szegélye pl piros vagy rozsszin, sárga(igy mar jobbak a rikító szinek.)

Bocsánat ha vannak elirasok, ékezet hiányok, csak telefonról kicsit nehezebb mint gépről.

2015. márc. 28. 10:10
 2/8 A kérdező kommentje:
barna sötétkék kombináció érdekelne...
2015. márc. 28. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy a ló felszerelése, a nyereg, a kantár milyen színű, a martingál azokhoz kellene, hogy passzoljon, az alátét ugróban meg bármilyen színű lehet, abszolút ízlés kérdése.
2015. márc. 28. 12:55
 4/8 A kérdező kommentje:
nyereg kantár fekete
2015. márc. 28. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor a martingal is legyen fekete.

amugy az invesod , bokavedod milyen színű?

2015. márc. 28. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Barna-kék nyeregalit és ín-boka védőt lehet a dechatlonba kapni! Nekem is olyan van és nagyon szeretem
2015. márc. 28. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:

A fouganza invedo naggyabol elmegy. De ha komolyabban ugratsz akkor inkabb Menj el valami lovas boltba es vegyél egy minőségi darabot.

nyeregalatetet az egyik ismerősünk onnan vett es neki 3 hónap utan szet jott.. De lehet hogy szerencsétlen darab volt. Igazabol a decathlonnal az a baj hogy a választék meg a minimalisnal is kisebb...😞

2015. márc. 28. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
mindenképpen lovasboltbol szeretnék várárolni, csak nem tudom milyen szineket, invédő fekete meg mikor milyet rakok rá
2015. ápr. 1. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!