Ajánlanátok szép kanca neveket?
Figyelt kérdés
Kapni fogok egy magyar sportlovat, kancat, de nem tudom hogy nevezzem el. Nem hétköznapi nevet akarok neki, hanem valami különlegeset.2015. márc. 23. 17:55
1/5 anonim válasza:
szerintem a színétől és a jellemétől is függ.
nekem most ilyenek jutottak eszembe: Daphné, Sierra, Parfüm, Danse Macabre, Mamba, Auróra..
ezen a linken van viszont jó sok :)
2/5 anonim válasza:
Szia😊
nekem azok a nevek tetszeneke amik a pl spanyol, olasz, Portugál stb... Noi nevek van Köztük nagyon sok gyonyoru noi nev van Köztük.
van meg:Zafír, Héra, sonyador, sonnya, Pekka, diamond(gyémánt)
Amelyik lovat veszitek neki nics neve? Vagy nem tetszik?
allitolag amelyik lovakat atneveztek azoknaknak 60% a balszerencsével vegzodot...
De attol hogy papíron pl az áll hogy kicsipaci
es te almacskának szeretned hivni attol meg hívhatod ugy csak papíron nem jo megváltoztatni.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!
2015. márc. 23. 18:59
4/5 A kérdező kommentje:
Még kiscsikó asszem három hetes, szoval még van egy kis időm de szerintem Sunday-nak fogom hivni
2015. márc. 23. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!