Milyen árban oktatnak a csömöri sportovardaban?
Figyelt kérdés
Valamint más velemenyekre is kíváncsi vagyok a lovardaval kapcsolatban.
A válaszokat előre is köszönöm!
2015. márc. 22. 08:10
11/21 anonim válasza:
Nem oktat márt a favoritban és amúgy is kit érdekelnek a sznobok?Mert mindenhol vannak.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A Favoritban már voltam de annyira nem tetszett a hely.
2015. márc. 24. 21:15
13/21 anonim válasza:
Itt nem a sznobokról van szó te ész. Melyik kislány vagy? gondolom 1 okos a sok közül amelyik odajár namindegy... Sznob vagy nem sznob lényeg h azon a helyen ezt az egyet leszámítva nincs minőségi oktatás,lehet ti kiadjátok a pénzetek egy utcáról beesett "lovasedzőnek" és elvagytok azzal h agyondicsér meg minden szép is jó közben meg szart nem fejlődtök. A tulaj is a Csilla egy hátulról jövő kétszínű ember.. Most azért mert te elvagy ott ne kelljen már másnak is tanácsolni h menjen oda és dobja ki a pénzét az ablakon. Ezentúl meg a busztól messze is van,télen befagy a segge mire besétál azon a kietlen sötét úton szóval mégegy ok h neki mért nem opció..
14/21 anonim válasza:
Én egy konkrét oktatót mondtam neked -.-"
A többi kit érdekel ha az az egy igenis jól oktat?
15/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy konkrét oktatót mondtál, más meg írta, hogy már nem oktat ott. Csak azért írtam le, hogy voltam már ott és nem tetszett, hogy más ne írja le, ha esetleg segítene a témával kapcsolatban.
2015. márc. 25. 14:58
16/21 anonim válasza:
Nem neked írtam kérdező:)
Hanem az előttem vàlaszolónak.Egyébként is okos lovas messze elkerüli a Favoritot
17/21 anonim válasza:
Hát anyukám okos lovas a kelemen lovardából is menekül. Sokat érsz egy jó oktatóval egy trágyadomb helyen ,trágya lovakkal. Lehet h téged nem érdekel mindez mert igénytelen vagy,de más mint mondtam azért ne ugorjon a kútba.
Látod kérdező ott ilyen mind mint ez, szar emberek egytől egyig.
18/21 anonim válasza:
Hogy lennének trágya lovai Anikónak??? Odafigyel rájuk,mindenhol vannak lovak amik problémások és vannak mindenhol problémás oktatók,de a lovak akiken én lovagolok azokkal minden rendben.Egyébként nem vagyok igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!