Ló sampont használ valaki saját hajára?
Figyelt kérdés
Sokan tudjuk , hogy a bolti samponok tele vannak kő olaj származékokkal...van 1-2 amiben nincs persze. Valahol láttam , hogy a ló samponokban nincsenek kő olaj származékok többségben növényi összetevőkből áll és hogy jó hatással van az emberi hajra. Valakinek tapasztalatok?( Én meg néztem a lovam samponát és nincs benne kő olaj származék, csak növényi összetevőket ír.)2015. márc. 5. 15:42
1/5 anonim válasza:
Helyből hülyeségnek tűnik amit mondasz, mert a sampon koszon kívül a zsírt kéne lemossa, nem pedig felvigye. Esetleg balzsamban vagy hajápolóban el tudom képzelni a kőoljaszámrazékokat, de samponban alapból nincs keresnivalója, mellesleg ahogy átnéztem ami itthon van, azokban sincs.
2/5 anonim válasza:
Nem hogy a hajamra nem használok lósampont, de a lovat is embernek való samponnal mosom..
3/5 A kérdező kommentje:
akkor nem feltétlenül kőolaj származék de akkor vegyük figyelembe pl a sodium lauryl sulfate-ot ami általábam elsők között szerepel a samponok és a tusfürdők tubusán és ez ha nem is kemikália de egy eléggé erős maró anyag ami a tisztitószerekben is van. A többi összetevőkről nem is beszélve ..
2015. márc. 5. 16:40
4/5 A kérdező kommentje:
Első : igen nincs keresni valója de mivel ez olcsó így azt alkalmazzák a legtöbbször...
2015. márc. 5. 16:40
5/5 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek nem fordult még meg a fejembe h állatsampont használjak,persze lehet az emberi samponra is kamu ami rá van írva összetevőknek,de mégis valahogy több gusztusom van rendes sampont magamra locsolni,mint a lóra gyártott akármit,ami valószínűleg nincs zsíros vagy korpás hajra kitalálva. De kérdezd meg a fodrászodat mi a véleménye,mindenesetre előbb használom a lóra az emberi wu2 sampont,mint magamra a lókatyvalékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!