Lehet-e egy 2 éves angol telivéren normál embernek lovagolnia vagy csak zsoké ülhet rajta?
Nem vagyok annyira benne a galoppban de már előttem leírták.. van a gazdag emberke akinek van istállója vagy bérel egyet..vesz csomó csikót (vagy tenyészt..) vannak a munkalovasok (50-60kg) akik ráülnek a lóra és edzik az tréner segítségével aki pontos munkatervet készít..ez mindössze annyiból áll hogy egyenes pályán (homok, fű) futtatják a lovat.. aki ha készen áll a kiválaszott versenyre akkor kiviszik ráültetik a zsokét és lefut aztán ha nyert folytatódik a tréning ha nem már gondolkoznak azon hogy érdemes-e tovább folytatni..
Amúgy az ilyen lovak nem igazán érik el a 10éves kort..teljesen tönkre vannak..olyan nekik a verseny 2évesen mintha egy óvodás gyereket vinnél el több kilométeres verseny futásokra..ő is tönkre megy
ne haragudj, de az utolsó mondatod akkora bődületes baromság, nem is tudom honnan vetted!
10 éves korukig se élnek?
nézd meg, ő Tragédia, 30 éves, a versenyeredményeit nyugodtan meg lehet nézni!
https://www.youtube.com/watch?v=G3kD1aXNVtk&feature=youtu.be
a szomszédomban van egy herélt, 3 szezont is futott, most 24 éves és még lovagolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!