Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan lehet lepattintani...

Hogyan lehet lepattintani valakit, aki az új lovam régi lovasa volt (állítólag) és a ló kapcsán zaklat?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy pár hónapja van új lovunk, egy kisbéri félvér herélt. Családi ló, elsősorban magamnak vettem és a gyerekeimnek. Bértartásban van, de sajna nem ott ahol lakom, hétvégente "látogatjuk" meg és lovazunk :) Nagyon szeretem, mert gyerekeket rá lehet ültetni ill. én is tudok rajta lovagolni, pedig én már nem kezdő vagyok (ugratok is). Na most a gondom, hogy nemrég felbukkant a lovam egy régi lovasa, aki állandóan azzal zaklat, hogy látni akarja a lovat, esetleg lovagolni, foglalkozni vele. Már telefonon is megkeresett, bár gőzöm sincs honnan szedte a számom, de az tette be a kaput, amikor a lakásomba is becsöngetett, engem keresett, de nem voltam otthon. Azt hitte a lovat otthon tartom. Hogyan lehetne lepattintani, mert már egyre idegesítőbb az egész helyzet. A lovat cseréltem és tényleg jól jártunk vele és senkit nem akarok hogy bértartásban a tudtom nélkül "zaklassa", esetleg elrontsa, mikor a 3 éves fiammal is ismerkednek.

Mit tegyek?

2015. febr. 21. 18:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, már képeket küldtem neki. Munkahelyem miatt lecseréltem a mobilom, most a feleségemét nyomozta ki és őt zaklatja :/ Már a rendőrségen is gondolkozom...
2015. márc. 31. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az jó ötlet ez esetben, hány éves körülbelül? Mert van egy hasonló sztorim, ismerősömnek az utcájában egyik szomszédban kiscicák születtek és igyekeztek elajándékozni az összeset. Ismerősömhöz is került egy. Korán sem volt olyan durva a helyzet mint nálatok, de aki elajándékozta a kiscicákat annak a 10-12 éves lánya hetente 2x becsengetett ismerősömhöz, hogy hagy nézze meg...
2015. márc. 31. 22:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Huszonéves nő kb., nagyon nem akartam törvényes útra menni, de nem tűröm, hogy a feleségemet cs*szegessék, mikor amúgy is nagyon lefoglalja a munkája meg hát ő a lóról nem tud sokat mondani, a címet meg konkrétan nem is tudja hol tartom bértartásban a lovunkat. Van a befolyásom a rendőrségen, nem akartam, de lehet szólok hogy menjenek ki és beszélgessenek el vele, mert ez már kimeríti a zaklatás fogalmát. Ha nem hagyja abba, akkor feljelentem!
2015. márc. 31. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Több mint egy hónap távlatából jogosan. Közöld vele, hogy fel fogod jelenteni, ha nem hagyja abba, és ennek tudatában folytassa, amit csinál, így nem mondhatja azt sem, hogy fogalma sem volt, hogy titeket zavar, stb. Ha nem ért belőle, akkor ne hagyd ezt meg fenyegetőzés szintjén, jelentsd fel.
2015. márc. 31. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Most ez komoly, még mindig??? És ráadásul 20 éves körüli? Igazi evolúciós zsákutca a kedves hölgyemény...

Egyébként nem tudom hogyan, de azt hiszem bizonyos számokat le lehet tiltatni, hogy ne tudja hívni a mobilotokat. Járjatok utána talán a telefontársaságnál, hátha tudnak ebben segíteni, biztos ami tuti.

És szerintem is közöljétek vele, hogy ebből most már rendőrség lesz, ha nem fejezi be (valamint legyen is, ha nem hagyja abba! Ez már tényleg túl megy minden határon). A ló a tiétek. Ha nem képes ezt felfogni és sajátot venni/békésen ellovagolgatni az aktuális lovardájában, akkor menjen és üljön a jegesmedve jégbe hűtött f.... :)

2015. márc. 31. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!