Hol találok ilyen lovat?
Figyelt kérdés
Szeretnék gyógypedagógus lenni és ezért keresek egy olyan helyet a neten ahol terápiás lovakat lehet venni.... Hol találok ilyen oldalt?Esetleg linket is tudtok adni a válaszhoz?
Előre is köszönöm!!! :)
2015. febr. 11. 18:40
1/5 anonim válasza:
Nyugodt lovak szoktak terápiás lovak lenni. Iskolalovak, akik semmitől nem ijednek meg. Keress iskolalovat, menj el, nézegesd végig. A lóvásárlás ilyen. Millio lovat meg kell nézni hogy megtaláld az igazit. Ajánlom hogy származási lappal rendelkező lovat vegyél, mert ki tudja, hogy történnek a dolgok, lehet-e 0-s oktatóló. De ez már a te dolgod.
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!!! :)
2015. febr. 11. 19:39
3/5 anonim válasza:
Mondjuk attól függ kikkel foglalkozol. Nem minden iskola ló alkalmas terápiás lónak. Sokszor a mozgás az, ami számít pl mozgás sérülteknél. Jellemzően őket meg kell tanítani, hogy a kerekes széktőlne féljenek, meg a rámpától. Én inkább azt javasolnám olyan helyre menjél eksőnek ahol foglalkoznak ezzel., pl Fóton van ilyen lovarda ahol tudnál kérdezni stb. Én is lovasterapeutának készülök. :-)
4/5 A kérdező kommentje:
de jóóó sok sikert!!!! :) köszönöm szépen! :)
2015. febr. 15. 19:04
5/5 A kérdező kommentje:
amúgy én inkább fogyatékosokat lovagoltatnék, mozgássérülteket pedig szekéren vinnék... :)
2015. febr. 15. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!