Lehet ilyen munkát vállalni lovardában?
Figyelt kérdés
14 éves múltam, és nagyon szeretem a lovakat. Tudok lovagolni is, lovam is van. Nyáron lehet olyat csinálni, hogy egy lovardában dolgozok (lovat ápolok, boxot takarítok, stb)? Vagy ezt is csak 16 éves kortól lehet?2015. febr. 10. 17:36
1/3 anonim válasza:
Én is 14 múltam. Szerintem,igen lehet biztos nagyon örülnék majd neki hogy segitessz. Penzt nem hiszem hogy kapni fogsz érte mert az a lovarda szempontjából bunteny hogy pénzért dolgoztatnak egy 14 eves lányt... De azt szerintem meg tudod veluk beszélni hogyha takaritssz boxot es etetsz meg ápolsz akkor egy ottani edzőtől a lovassal órákat vegyetek ingyen pl egy hét takaritasert meg etetesert 2 ora ingyen edzés.. Vagy nem tudom mennyi, milyen felállásban...
de ezt szerintem meg fogják engedni. Munkat 110% hogy tudsz majd vállalni az egyik lovardában.
2/3 anonim válasza:
Ha van saját lovad, gondolom, hogy nem a lelovaglós konstrukcióban gondolkodsz... pénzt pedig csak 16 éves kor fölött adhatnak. Mondjuk a lovardások elég bevállalósak az illegális dolgokban... de ezt azért valószínűleg nem fogják bevállalni, mert azt mindenki láthassa, aki nem vak, hogy egy 14 éves kislány tologassa a trágyás talyigát, és esetleg emiatt egyik-másik vendég fölháborodna...
3/3 anonim válasza:
És 14 évesen szarlapátolásra vágysz? Nincs akadálya,nekik még meg is éri,van kit kihasználni.ez nem olyan,hogy foglalkozol a lovakkal, rabszolga lennél egy milliomos baromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!