Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Valami "csodaszer" szürke ló...

Édenkert kérdése:

Valami "csodaszer" szürke ló újra szürkévé varázslásához?

Figyelt kérdés
Van egy szürke lipicai lovam ami most sárga. Nemtudom sehogy kiszedni a foltokat..
2015. febr. 6. 18:58
 1/6 anonim válasza:
Mitol sarga? Furdetted mar samponnal?
2015. febr. 6. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyenkor télen ebbe bele kell törődni.

Vannak praktikák, pl szénnel bedörzsölni és kikefélni, vagy van aki szerint a habkővel való dörzsölgetés segít, de igazán "fehér" semmitől se lesz, csak a sampontól, ami ilyenkor ugye nem igazán opció.

Nekem is volt régen szürke lovam, én eegy nyirkos ronggyal töröltem át pucolás után, de azt se ilyenkor, csakis kb 10 fok fölött, amikor azért a fürdetéshez hideg van. Már csak azért se, mert nekem sincs kedvem ilyen hidegben vizes ronggyal fagyasztani a kezem.

De amúgy ez a vizes rongy dolog nekem működött, fogatostól lestem el. A mikroszálas kendő még jobb.

A habkő kb 2-300 ft, én még nem próbáltam, bármelyik drogériában, vagy hiperben kapni.

2015. febr. 6. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
wu2-vel és szürke lovaknak való samponnal is fürdettük, alig hozott ki belőle valamit :/ a szenet is próbáltuk és semmi.Megnyírni meg nem szeretnénk mert a takarót leszaggatja magáról. A habkövet még nempróbáltam, köszönöm :)
2015. febr. 7. 08:25
 4/6 anonim válasza:
Szerintem telen egy szürke lobse igazan tiszta. Hacsaknem rendszeresen furdetve es futott helyen van
2015. febr. 7. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Hintőporral el tudod halványítani a foltokat. Rászórod a kefére vagy a lóra, kinek mi a kényelmesebb és átkeféled.
2015. febr. 7. 18:48
 6/6 anonim válasza:
én is próbáltam most a hátsóját samponnal megmostam (természetesen plusz fok volt és betakartam polártakaróval) de nem jött ki pedig wu2-vel és hamvasító samponnal is mostam, gyökérkefével dörzsöltem negyed óráig, picit halványabb lett, de ugyanolyan sárga....újra fehér majd vedléskor lesz :/
2015. febr. 8. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!