Mennyi idő alatt lehet felkészülni egy kezdő díjlovas versenyre?
Figyelt kérdés
még soha nem voltam díjlovas versenyen és amelyik lóval tudnék menni az sem volt.
előre köszönöm a válaszokat :)
2015. febr. 2. 19:24
1/3 anonim válasza:
hát az hosszú idő is lehet. Ha a ló tudja a lépéseket, csak neked kell szoknod egy kicsit, össze kell kovácsolódnotok. Én díj ugratok, de én folyamatosan gyakorlok, és amikor úgy érzem megy, akkor jelentkezem a legközelebbi versenyre. Ez mindenkinél más és más.:)
2/3 anonim válasza:
Mondjuk egy D,C,E kategória naygon alap,főként a D és a C,ha tudod az alap patanyomfigurákat és a 3 jármódot (merthogy a C D ezeknél többet nem követel meg) akkor készen állsz. Maximum a pontosságot kell gyakorold h megfelelően kilovagold a négyszöget ,mindent pontosan csinálj. Még ha nem volt a ló versenyen vagy négyszögben soha az megnehezítheti a dolgot..
3/3 anonim válasza:
Hát, ha tudnánk, hogy most milyen szinten álltok és milyen osztályban készültök indulni, akkor az nem lenne hátrány...
Mondjuk ha az E, A osztályokat vesszük alapul és van rajtengedélyed, akkor egy normálisan belovagolt lóval nem jelenthet túl nagy nehézséget a felkészülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!