1/8 anonim válasza:
Szia!
Hát, attól függ. Ha fagy van nem szabad lovagolni meg ha sár, nem jó ha elcsúsztok. Ha pedig, puha, tiszta, nem tocsogós a hó, és biztonságos , én elszoktam menni. Igaz, mi (a lovammal) régóta együtt vagyunk, összeszoktunk, és a testünk eggyé válik, mikor rajta ülök. Vigyázni kell. Egyébként nálunk nincs nagyjó és én elmentem loagolni, most értem haza...4 órát voltam Lepkével, most terepeztünk.
Ha bármi kérdésed van írj.:)
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, milyen nagy az "ilyen nagy", de szoktam, igen. Ismert terepen, friss hóban, ésszel. Letaposott, jeges hóban értelemszerűen nem.
3/8 anonim válasza:
Úgy érted abban a 0 centiben ami mostanában van?
4/8 anonim válasza:
Nálunk például 20 centi hó esett,nálatok úgy látszik nem.Valószínű a kérdezőnél is eshetett,ha ilyet kérdezett.Itt egész délután szakadt,hatalmas pelyhekben.
5/8 anonim válasza:
Nem, mert felénk sajna csak az eső esik november óta egy két nap kivételével folyvást...:(
Egyébként igen. Ismerős terepen szívesen, de azért ott is ésszel.
6/8 A kérdező kommentje:
Nálunk tegnap esett vagy 15 cm. De mára latyak lett belőle vagy beletaposódott az útba, ugyhogy nem tudok sajnos menni.
2015. jan. 31. 12:25
7/8 anonim válasza:
(első vagyok)
a latyak igen kényelmetlen tud lenni. Sajnos nekünk is az lett :/ de én megyek, szerencsére van vedettünk :)
8/8 anonim válasza:
Én nagy sárban és nagy hóban is kimegyek terepezni. 20-30 cm semmi. Sárban meg általában lépek, ügetek, de ha nem vészes, akkor vágtázok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!