Hölgyeim, uraim! Van-e itt olyan, aki tudását minőséginek meri nevezni, és ha van az mire alapozza?
Jó kérdés! :D
Ez jó esetben úgy működik, hogy a gondolkodó lovas minőséginek gondolja a tudását, amit nála jobbaktól kapott, tapasztalat által szerzett (hiszen ha valaki valamit úgy vél, hogy "tud", akkor értelemszerűen úgy véli, hogy jól tudja), aztán öt év múlva kiderül, hogy voltak még ott hiányosságok...és így tovább.
2.valaszolo úr isten ! Ezt hol olvastad? Be tudnad linkelni hogy melyik ez a kérdés? Durva hogy vannak ilyen efotol duzzadó kis izek is mert dzsk nem hinnem hogy normal emberek.
koszi elore is.
sajnos vannak mar olyanakk akik csak azert lovagolnak mert sz olyan divatos.
Minőségi lovastudás...na ezen lehet vitatkozni holnapután estig. :-)
Úgy érzem, tudok egyet s mást a lovakról, már csak huszonsok év lovas lét távlatából is ragadt rám valami, szakedzőként diplomáztam, ezer éve túrát vezetek, oktatok, versenyzek...de hogy mit lehet minőséginek nevezni.... Van még bőven mit tanulnom, fejlődnöm, igazából ennek a fejlődésnek sosem lehet a végére érni. Nem lehet kijelenteni, hogy na akkor én most már hű de értek hozzá... Van némi belelátásom, elég sok tapasztalatom, és ami a fő, hogy volt és van szerencsém a legjobbaktól tanulni. Ez pedig a legfontosabb szerintem.
Szerintem azért, mert úgy tetted fel a kérdést, hogy mindenki értette, mire megy ki a játék.
Ezzel szemben ha valaki feltesz mondjuk egy kiképzéssel kapcsolatos kérdést, valaki ír valami olyat, ami nem széles körben elterjedt, vagy szokványos, akkor ahelyett, hogy mások azt ágondolnák szakmailag, véleményeznék, észérveket hoznának fel, még mindig csak az osztás megy, kb. olyan szintű "érvekkel", hogy hülye az illető, az lehetetlen, soha nem fog működni, stb, de ÉRV, az nincsen mögöttük. Pedig a vita, az együtt gondolkodás csakis előre vihet, abból semmi rossz nem sülhet ki. Én ezt hiányolom a legtöbb lovasból, a nyitottságot és azt, hogy számára új dolgokat ismerjen meg, de legalábbis gondoljon át, mert ha csak azt szajkózza, ami szerinte az ő igaza, de megbeszélni nem hajlandó, az szerintem nem támasztja alá azokat a válaszokat, amiket fentebb kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!