Mennyi Ft egy ló eltartása az első évre? Mármint megveszem a cuccokat, amik kellenek stb. és utána venném majd meg a lovat, de mennyi úgy körübllül? Csak jó pár év múlva szeretnék lovat (a pénz miatt), de már most érdeklődöm.
Hat igen abban egyet értek hogy jo szem kell a lovasarlashoz hogy kifogd olcsón a jot. Csak nem biztos hogy első lóhoz meg valakinek ilyen jo szeme van perzs állatorvost visz. Mert ahogy olvastam td azert nem ma kezdted. Én csak ezért mondom a minimum 300.000 et.
lehet hogy szeginy kérdező vegig járja a ciganyokkal teli lovasrokon ahol 100.000 be kerülnek a pacik es fergesek lenott a patájuk es vegonyak. Lehet hogy attol a sok lotol el is megy a kedve vagy egyszerűen csak rosz élmény. Amugy meg ügyesek vagytok hogy ilyen jol kepeztetsk ki a lovakat. Tenyleg Gratula ! 😊
Köszi! :-) Azt azért el kell mondjam, hogy nagyon jó edzőim vannak, így könnyebb. :-)
Amúgy meg pont azért szoktam mondani, hogy kezdő ne vegyen egyedül lovat, vigye magával az edzőjét, kérjen segítséget, mert első lóval könnyen átvágják az embert, ez tény.
Perzsvelso lóhoz semmiképp! amugy mar csak azt nem tudom felfogni ki volt az aki a stubben isteni nyerget eladta 20.000ert?!?! Te jó ég xddd
amugy hany eves vagy?
van sajat lovad?
Utolsó, ugyan nyiss már meg egy e-bayt és nézd meg, mennyiért mennek a régi Stübbenek...mert van ám 20-30 ezer Ft-ért is használható állapotú, csak úgy mondom.
Egyrészt van, akit nem vet fel a pénz, másrészt van kedve, ideje, tudása magának képezni a lovát. Nem lehet olyan kjelenteni, hogy min. 300.000 egy normális hobbiló, vagyis ki lehet, de butaság. Van egymilliós is, amivel szívhat egy kezdő vagy az orvos, meg van olyan 100 ezres is, amit el tud lovagolni és egészségügyileg is rendben van.
Elso vagyok
Elfelejtettem irni a körmölest meg a patkolast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!