Mi a véleményetek ezekről a nyergekről?
Szia!
Szerintem ezek nem túl jó minőségű nyergek. Ha megvan, hogy kb 100 ezret akarsz rászánni, menj föl ebayre, lovasok.hu-ra, és nézelődj használd, de jobb minőségű nyerget után. Jobban megéri szerintem
ne haragudj, de az érveléseddel az a baj, hogy ha veszel egy vadi új nyerget, ami nem jó minőségű bőrből van, rosszul is van festve, akkor (ha attól eltekintünk, hogy a gyenge minőségű váztól az egész nyereg is eltorzulhat) ez pár hónap alatt fog nagyon használtnak kinézni, tiszta kopott lesz a kengyelszíj alatt.
továbbá ezt nem tudod a lovadra próbálni, vagyis tudod, de nem veszik vissza. a használt nyergeknél is csak olyat érdemes venni, amire vállalnak visszavásárlási garanciát.
nem tudom ezzel pl mi a problémád, ez mondjuk ciki volna versenyen? ez legalább így fog kinézni 5 hónap múlva is:
muhaha meg ne vegyél egy ilyet!
de, azt jelenti, hogy szar, ugyanis 33.000 ft-ból jó minőségű bőr se jön ki annyi, ami egy nyeregre elég és akkor vázról, tömésről, kengyellakatról és haszonról még szó se volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!