Mennyire lehetséges, hogy egyszer valamikor majd eljussak egy versenyre?
Kb. fél éve lovagolok egy lovardában, de már előtte is lovagoltam, heti 1x-szer megyek most terepre, nemrég kezdtünk cavalettizni, díjugratás felé szeretnék majd menni. Futószáron elengedett kézzel tudok menni vágtában, de az oktató azt mondta, hogy tavasszal, ha tudunk pályára menni nagyon ráfekszünk a vágtára.
Nincs saját lovam, szerintem nem is lesz. A lovarda voltige-os, de lehet tanulni díjugratni és díjlovaoglni is.
Szerintetek lehetséges, hogy egyszer, pár év múlva kijussak egy versenyre, mikor már minden jól megy, vagy felejtsem el, mert nincs saját lovam?
Nem tudom, hogy megy ez, nekem nem is olyan fontos a verseny, csak lovagolni szeretnék, csak érdekel a téma. ^-^ Értelmes válaszokat kérnék! 12/l
Gondold át fordítva: mi lenne az akadálya annak, hogy idővel versenyezz majd?
Versenyezni nem csak saját lóval lehet, nagyon sok fiatal versenyzőnek nincs lova.
Szia!
Sok lovarda biztosít olyan lehetőséget is, hogy versenyezz, saját ló nélkül. Elég fiatal vagy, szerintem rengeteg lehetőséged van még. Előző válaszolónak meg: ha nem rögtön A/2 A/3-ban indulsz, akkor ez az összeg meg sem közelíti az 50-100 ezer forintot...
Ha mondjuk elkezdesz olyan sportlovardában lovagolni, ahol a lovasok indulhatnak a lovakkal, mégcsak bérelni sem kell és esetleg helyben is tartanak versenyeket, akkor az edzések árán kívül a nevezési díjat, startdíjat kell fizetni...baromi messze van ez az 50-100 ezertől... De ha mondjuk 50 km-re kell vinni a lovat, az is csak párezer forint.
Az igaz, hogy kell hozzá egy kis extra pénz, de ha edzésekre futja, pár versenyre is fogja futni. Nem csak a milliomosoknak áll a világ, bármennyire is szeretik ezt hangoztatni egyesek. A részvétel a fontos és hogy fejlődjetek általa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!