Milyen fajta ló ez?
2015. jan. 12. 19:40
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, ő az imádom, de milyen fajta lehet??
2015. jan. 12. 21:03
4/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy tiszta vérű marmint a fejet nézve vagy lehet hogy valamilyen sodrott szerű de irj ra a lovardara hogy mijen fajta vagy kérdezd meg őket személyesen ha ismered oket😃
5/8 anonim válasza:
Minden csak nem sodrott. Akkor erősebb csontozatú lenne ,és a lábain is látszana,sütése nem látszik a képen,nagyon nehéz így megmondani. Félvértől a maygar sportlóig eltudom képzelni. Sütése látszana,hogy mondjuk nyereghelyen vagy nyakon sütött akkor legalább a tisztavérűségre fény derülne.
6/8 anonim válasza:
Milyen magas kb.? Mert ha viszonylag alacsony még az amerikai fajták(quarter horse) és kereszteződései(appendix) is beleférnek, bár erről a képről tényleg nem igazán lehet megmondani. Lehet akár magyar félvér is nem tudom, szerintem kérdezd meg a gazdáját, ha van rá lehetőséged. Képről elég nehéz megmondani, de még élőben se mindig egyértelmű.
7/8 anonim válasza:
Bálint biza. Őt csak utálni meg imádni lehet. (Lovastudástól függően. :))
Szerintem nóniusz is van benne... de igazándiból ördög tudja.
8/8 A kérdező kommentje:
164 cm magas azt hiszem :)
2015. febr. 7. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!