, , Paraszt fedeles" Mennyi lehet?
Feltűnt, de a válaszoló 20x40-essel példálózott.
Aki nem hiszi, nem érdekel, pont nem érdekel.
Csak gondoltam megosztom a kérdezővel. Egyébiránt tudok mutatni ilyet, ha érdekel valakit, nem csak a levegőbe beszélek, mint itt annyian.
Igazat adok Jelekhnek, de azt azért tegyük hozzá, hogy nem mindegy, hogy miből és kivel csináltatja az illető...Ha van szakértő ismerős és egy jó baráti kör, sok sok százast meglehet spórolni. :)
Fedelest nem építettem még, de komplett tetőt húztam már egy párat. Nem egy eget verő költség. Simán eltudom képzelni a 1,5-2 milliós keretből való megvalósítást.
Első vagyok, nem azt mondtam, hogy vidd bértartásba a lovat, csak azt mondtad, hogy Baranyában nincs fedeles én meg kapásból mondtam 4-et.
1,5-2 milliós keretből mekkora tetőt csinálsz?
Apósom ács, jó anyagokkal és jól dolgozik és munkadíjjal, anyaggal egy családi ház teteje indul millió körül.
Nyugi emberek :DD
D Amúgy meg a bértartást inkább hagyjuk :) Tudom mi folyik egy-két helyen,és a másik ok,hogy azért nem viszem 4 lovamat fedeles helyre,mert 60 alatt nincs.Akkor ezzel számolj,edzésekkel,kováccsal,és állatorvossal. :) És akinél most vannak,azzal van egy megállapodásunk,csak már régebben is szóba jött a fedeles,és most kicsit utána érdeklődtem.Pesttel meg tényleg ne pélálódzzon senki. Ég és föld,ami itt van vidéken. Na pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!