Ha állatorvosi egyetemre megyek és van egy lovam, akkor őt vihetem magammal és adnak neki helyet, kaját az egyetem területén?
Persze, a fagyasztóban kap helyet. Ad1, az állatorvosi nem állatsimogató, ott levágják elèd a dögöt aztán boncold.
Ad2, a kèt szèp szemedèrt senki nem fog neked havi 25+ ezerèrt eltartani egy állatot hogy te szórakozhass.
Ugye a kérdés nem komoly? Vagyis inkább másként kérdezem: ugye nem akar állatorvosi egyetemre menni, akinek a sütnivalója mindössze ennyi??? Persze, az egyetem olyan gazdag, hogy alig várja, hogy eltarthasson X mennyiségű lovat. Naná.
Egyébként Üllőre viheted BÉRTARTÁSBA, ha szeretnéd,a Dóra-majorba. Bár úgy sejtem, hogy nem azokon a napokon fogsz vígan lovacskázni, amikor ott lenyomtad a napodat, mert elég kemény hely a klinika.
Az "állatorvosi ló"kifejezésre pedig hadd reagáljak: van elég ló a nagyállatklinikán ahhoz, hogy tanuljanak rajta a hallgatók. De ha nem lenne, akkor se adnám oda a lovamat tanulni rajta. Nem fáklyásmenet annak a lónak, amelyiknek már a tizedik tanuló nyomja le aznap mondjuk az orrnyelőcsőszondát.... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!