Hogyan kérdezzem meg tőle?
szerintem ha előtte kijárogatsz, látja, hogy érdekel a dolog, segítesz lepucolni, viszel nekik répát, látja, hogy érdekel, akkor kérdezd meg úgy, hogy a lovak körüli segítségért cserébe (trágyázás, etetés-itatás) nem lovagolhatnátok-e néha a barátnőddel.
egy szál kantár valószínűleg nem annyira elég, ha a lovakon évek óta nem ültek, de lehet, hogy az idős embernek van amúgy nyerge, csak otthon.
Csak kérdezem, hogy ha a lónak baja esik, azt ki fogja kifizetni? Nem véletlenül szokás erről mindenre kiterjedő szerződést írni, ami nem csak a tulajdonost, de titeket is véd.
Egy darab kantár meglehetősen kevés ahhoz, hogy egy régóta pihenő ló újra biztonságosan munkába álljon.
Szerintem egyébként a kérdező nem úgy gondolta, hogy távlovas versenyen indul egy szál kantárral, hanem hogy a karámban felül rá szőrén és lépésben irányítgatja kicsit. Ha normális a ló, akkor ebből nem valószínű, hogy nagy baj lesz, főleg a lónak nem lesz baja, de azt csakis a tulajdonos tudja eldönteni, hogy a lovai mire használhatóak és mennyire kezesek.
És értem, hogy itt a legtöbb lovas díjlovas edző mellett tanult lovagolni fedeles lovardában kobakban, de ez a "kocsilóra feldobom a gyereket az udvarban" még megy falun és valószínűleg menni is fog.
Majd esetleg írd meg, hogy mit válaszolt a tulaj!
2.: én is úgy gondoltam és amúgy is amikor kimegyünk mindig lepucoljuk őket, trágyázunk, etetünk, viszünk répát.
Utolsó: Én is csak sétára meg néha rövidebb ügetésekre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!