Mekkora egy átlagos ló farokrépája körbe mérve?
Úgy érted, utazáshoz? Miért nem jó a fásli, félsz, hogy esetleg túl szorosra fáslizod?
Egyébként fogalmam sincs, még egyszer sem jutott eszembe lemérni.. de több helyen kéne ha a teljes farokrépát akarod védeni, elvégre, folyamatosan vékonyodik.
De tényleg, mitől akarod védeni?
Ilyesmire gondoltál? :)
Egyébként sajnos továbbra sincs ötletem. Méret nélkül én inkább olyasmivel próbálkoznék, hogy fáslira varrom, aztán ha befáslizod vele a lovad farokrépáját (persze vigyázz rá, hogy ne legyen túl szoros), hiába fedi a sáli itt-ott saját magát, lenne fényvisszaverése.
DE ez csak egy tipp, hogy én hogyan csinálnám, ha olyan helyzetben lennék, mint te. Aztán hátha valaki tud valami jobbat is mondani :)
Nem.egy kedves és segítőkész emberre lenne szükségem, aki leméri nekem a lova farokrépáját, hogy amég itthon vagyok, ahol van lehetőségem varrni, mehvarthassak valamit a lovaknak, aki máshol
van. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!