Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lónasinak milyen hozzávalókat...

Lónasinak milyen hozzávalókat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Olyan dolgok kellenek,ami így télen segíti a lovam emésztését,vitaminokat juttat a szervezetébe,csikóról van szó,szóval esetleg ami még erősíti a csontokat,természetes gyógyszeres dolgok sem ártanának neki (4 éves).

Nem vagyok túl tisztában azzal,hogy pl. lenmagot hol tudok kapni,szóval ha írnátok hozzávalókat,recepteket, nagyon megköszönném ha a dolgok mellé azt is odadobnátok,h hol tudom beszerezni (nem az almára meg ilyenekre gondolok :D ).

Köszönöm! :)

Vagy esetleg a boltokban vásárolható,jó ár-érték arányban lónasiból vagy speciális tápból melyiket vehetném meg? Melyiket érdemes megvenni?

2014. dec. 24. 11:38
 1/4 Elképeszthetetlen válasza:

[link]

[link]

[link]

Nem tudom, hogy ilyeekre gondoltál-e.. Lenmagot és hasonlókat nagyobb élelmiszerüzletekben vehetsz (én pl Sparban is láttam már)

2014. dec. 24. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Lenolajat lovasáruházakban tudsz venni, a lenmag ugyan olcsó, de főzni kell.

Tápok közül nyilván csikótápot érdemes, a Marstall, a St Hippolyt jó tápok, de még van rengeteg féle, plusz lehet kapni kismennyiségben adandó koncentrált kiegészítőket is, az összetételeket érdemes összehasonlítani, mielőtt döntesz.

2014. dec. 24. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, msost látom, hogy 4 éves már a kiscsikó. Akkor felnőtt táp mehet neki az igényeinek megfelelően.
2014. dec. 24. 17:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. dec. 25. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!