Egy 17 éves gyereknek milyen lovat ajánlatok? Szükségem lenne rá mert foglalkozom kecskékel malacokkal és egyszerűbb lenne a trágyát el hordanom csak azt nem tudom h milyet vegyek
Csak azután vállald be a lovat miután teljesen biztos vagy benne hogy el tudod tartani, rendesen, helyesen gondozni.. aminek nem kicsi anyagi vonzata van..
Amúgy egy 10-12éves, türelmes sodrott herélt/kanca bekocsizva lenne neked optimális
Csak annyit szeretnèk kérdezni tudod-e vallani a ló etetèsèt eltartását? Tisztába vagy-e vele hogy mennyi is havonta!?
Nekem van lovam majd nem havi 100000ft...
maga az etetés havi 30000ft
+körmölés patkolás (a patkolàs nem mindenkinek)
állatorvos stb... inkább vegyél 1 traktort...
Nincs egy ló havi 100.000 Ft otthon tartva.Biztosan nem,bértartásban kijön egy olcsóbb helyen 60.000 Ft-ból.Két ló jön ki 100.000 egy hónapra,de ennek mindenképp ennyinek kell lennie,mert lovat egyedül nem tartunk.Ezek közül választanék én a helyedben egyet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!