Hobby lovasok, ki mennyit lovagol?
Hát én évek óta nem ültem sajnos lovon, de amikor évekig aktívan lovagoltam, akkor minden nap egy órát kábé. A terep persze más téma.
Ha esetleg mégis kimaradt pár nap, egy hét, és más sem ült a lovon, futószárazva sem volt, és egyáltalán semmi foglalkozás, akkor igen, pörgős volt.
Én majdnem minden nap, mert van a lovardának fedelese.
Ha kimarad egy hosszabb időszak, akkor a lovam nem rohan, hanem egyszerűen csak nem akar dolgozni és beletelik pár napba, míg kialakítjuk a megfelelő munkamorált.
ilyenkor télen hetente kb 3x szoktam, de most, hogy ilyen rossz idő volt nekem is kimaradt majdnem egy hét.
az enyém is ridegben van, legelővel, társakkal, pont ahogy te írod, de majd 1 hét kihagyás után igencsak tele volt, már már a veszélyes kategóriát súrolta. de hát ez van. majd ha már nem 4-kor fog sötétedni tudok járni többet. most egyelőre heti 4 nap érek rá, de ha esik akkor nem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!