Nektek nem gyanús?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy lovat, és megkérdeztem, hogy mekkora méretű. Azt válaszolta rá az eladó, hogy 70-80 cm. Szerintetek ez lehetséges?? A másik pedig az, hogy azt mondta, shetlandi póni. Márpedig a képen nekem nem annak látszik. Az lehetséges, hogy 70-80 cm, és hogy Shetlandi póni?
Itt a link :
[url] [link]
(bocsi, csak egy képet tudok linkelni)
2014. dec. 1. 17:35
1/11 A kérdező kommentje:
2014. dec. 1. 17:40
2/11 anonim válasza:
Hát hogy ez nem shetlandi, az fix.
3/11 KGabi0000 válasza:
Ez biztos nem shatlandi,hanem welsh póni és min.1 méteres.
4/11 A kérdező kommentje:
én is welsh-et gondoltam rá... mondjuk az egész leírás nem tiszta, de nekem nagyon megtetszett.
2014. dec. 1. 18:19
5/11 anonim válasza:
Ránézésre 110-120. Éppen lehet benne shetlandi, de valami nagyobb volt legalább az egyik szülő.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 1. 18:22
7/11 anonim válasza:
Sportpóni is lehet benne,ez több mint 80 cm.Az mindig gyanús ha nem az a ló van a hirdetésbe amiről beszél,én hagynám a helyedbe.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ utolsó! Persze a többiektől is :)
2014. dec. 1. 20:37
9/11 anonim válasza:
Igazából teljesen mindegy, hogy mit mond, a lényeg az, ami a papírjába van írva. Lehet egy méternél magasabb is a shetlandi.
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm a választ... de, a shetlandi póni nem lehet magasabb 1 méternél, mert az már welsh A póni.
2014. dec. 7. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!