Magyarországon van Zebra csődör amivel fedeztetnek?
ez a 2. kommentelőre vonatkozott!!
3.kommentelő köszönöm hogy te legalább normálisan válaszolsz:))))))))
Nincs, és akinek van, az se fog neked fedeztetni, mert többet ér, hogy nem szórja tele ez országot csikókkal, minthogy kap 1-2 ezret egy fedeztetésért. Ezeknek az állatoknak az értéke nálunk ritkaságukban rejlik, nem fogják neked osztogatni.
Egyébként durván 2-3 millióból lehet zebra csődört behozatni, ha nagyon kell.
szerintem eleve nem is nagyon van csődör zebra az országban. ugye zebra eleve szinte csak állatkertekben van és ritka az, hogy zebrát egyedül tartsanak helytakarékossági okokból, általában több patást tartanak egy karámban és szerintem veszélyes lenne egy zebra csődör az antilopokra, lámákra vagy egyéb patásokra nézve.
kb 2 éve a veszprémi állatkertbe is a győriből vittek csődört fedeztetni.
az abonyi állatkertben is szamarakkal és valami őz félékkel van együtt a zebra, szerintem herélt lehet.
azt meg tudod tenni, ha nagyon akarod, hogy felhívod azokat a vidéki állatkerteket, ahol van zebra, hogy van-e csődör és fedeztetnek-e vele, de szerintem nem fognak, mivel ezek vad állatok és nem hobbiból tartják, hanem "nézegetésre" nem hiszem, hogy ne lenne kockázatmentes csak úgy berakni hozzá egy lovat/pónit/szamarat...
az egyetlen út az lenne, ha spermát vennél, akár nem is magyar állatkertből, de ha van is eladó, amit kiadnak nem hivatalos állatkertnek az biztos nagyon drága, milliós nagyságrendű...
Kérdező: neked van zebrakancád??? 8-o
Amúgy szerintem is könnyebben szerzel zebramasztit, mint komplett csődört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!