Vegyem vagy ne? Esetleg próbálkozzak másikkal?
Már rég óta pónit keresek, de most találtam is egyet, amiről már első látásra azt gondolom, összeillünk. Hát igen, csak az a baj, hogy nem magyarul van feladva a hirdetés. Jobba lenne egy másik hirdetést keresnem? Vagy esetleg olyan nyelven kezdjek el tanulni? Az utóbbit feleslegesnek tartom... Vagy esetleg lehet, hogy tudnak angolul is?
Itt a link :
nem tudom hogy ügyeskedted ezt ki, hogy románul nézted az egész lovasok.hu-t de a magyar oldalon is ott a hirdetés, hívd fel, biztos tudnak magyarul! nem írják, hogy vemhes lenne.
Fotó alaján akarod eldönteni, hogy megvedd-e a lovat vagy sem??
A ló Mo-on van az, az eladó magyarul beszél...nem értem az egészet.
Összeillünk... egy hirdetés alapján... Nyugtass meg, hogy azért photoshoppal összemontázsoltad magad vele.
Egyébként nincs több kérdésem..
A leírást nagyon "összecsapottnak" vélem. Ha hirdetek valamit számomra az a legfontosabb, hogy a leendő vevő a lehető legtöbb mindenről tájékozódjon. Hozzátenném a hirdetések 90 %-ához ezeket írják, hogy nyugodt, szelíd, barátságos. Ami egy emberek mellett élő lónál szerintem nem kéne, hogy kiemelendő legyen. :)
Ha harap, rúg, stb. már annál inkább. De az sem a ló hibája.
Menj el egy szakértő, jó lovassal esetleg vihetsz állatorvost is és nézzétek meg, azon semmi nem múlik.
Kép alapján lehet hasas, de kérdés, hogy mikor készült a kép? Mert vannak olyanok, akik képesek 2-3 éves képekkel hirdetni az adott lóállatot.
A többi szöveg meg csak sablon duma, persze kedves, aranyos, belovagolt, sőt még az újságot is ágyba hozza.... na persze...
HA komolyan érdekel a ló, akkor felhívod ezt a Pest megyei hirdetőt, rákérdezel, hogy mikori a kép, érdekel a ló és mikor mehetsz megnézni, kipróbálni. Ha gyereknek veszed, akkor vidd magaddal őt is, meg egy lóhoz jobban értő személyt is. Fel kell rá ülni (meg felültetni a gyereket is), nézni, hogy mire hogyan reagál, mennyire bírja a strapát.
Ha minden igényednek maradéktalanul megfelel, csak akkor vedd meg, de még kipróbálás után is aludj rá egyet, kettőt, és csak utána hozz döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!