Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Rajtengedély vizsgával oktatás?

Adryenn13 kérdése:

Rajtengedély vizsgával oktatás?

Figyelt kérdés
olvastam most nem régen a lovasok.h-u-n hogy rev-vel lehet oktatni, valaki tud bővebb infót vagy esetleg a linket be tudja nekem másolni?
2014. nov. 14. 08:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Oktatni akkor is lehet ha semmid nincs csak a minősèg is olyan lesz. Rev-et kb az nem csinálja meg aki nem akarja, attól te mèg lovagolni nem tudsz.
2014. nov. 14. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet rev-el oktatni :)
2014. nov. 14. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Hivatalosan pénzt nem kérhetnél, ha elkapnak, a gatyád is ráfizeted a bírságra. Legalább egy oktatói vizsga szükséges, hogy vállalkozásként elindíthasd az oktatást, számlaképes legyél.

Persze sokakat az előírás nem érdekel, így még akár REV nélkül is oktatnak, de ez nem szabályos!

2014. nov. 14. 11:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. amúgy 10 éve lovagolok szóval ne most kezdtem. a revem meg már 6 éve megvan.
2014. nov. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!