Ugró akadályok?
A nagy semmiből eléggé nehéz ugró akadályokat építeni. Mert hát ahhoz is kell azért valami!
Az én eléggé régimódi jó eljárásom :
Ha egy kisebb akadályt akarsz összeállítani, annyi kell hogy : leteszel jobb oldalra, és bal oldalra egy egy autó gumikereket. Ráteszel egy hosszú falecet (a rendes falécnél kicsit vastagabbat) a gumikerekekre. És már kész is az akadály!
Ha egy kicsit magasabb akadályt szeretnél építeni, akkor bal oldalra 2, és jobb oldalra is 2 gumikereket tegyél le.
Lehet, hogy ez az eljárás nem a legjobb ötlet! Remélem segítettem.
Nem nagy cucc állíthatóra csinálni. Veszel két akác oszlopot( 1000 Ft). Meg 40 cm vasrudat (100 Ft), ketté vágod és meg is van a tartód, elég a 0,6 vastag is. Ennél kicsit vastagabb fúróval csinálsz lyukakat az oszlopba és utána már csak a lábait kell hozzárögzíteni, hogy ne dőljön fel magától...No meg ugye egy köztes rúd amit átugrassz (300 Ft).
Amit előttem írtak is jók ötletnek szerintem. A lényeg, hogy ne legyen balesetveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!