Unatkozik a lovam, milyen feladatokat adjak neki?
Jó átmenet és egyébként is nagyon hasznos, ha kézen dolgozol vele, kérdés, hogy miket csinálhat a ló és miket nem. Pl. mozogat-e három patanyomon, fordulhat-e kis ívben, st, mert ha egyelőre csak egyenes vonalon ajánlott mozgatni, akkor kézen is csak az alapokat tudjátok elkezdeni (kapicánnal vezetni, állítani, hajlítani, elindulás, megállás, félfelvétel).
Egyébként azt kétlem, hogy a ló karámban unatkozik, ha van mit legelnie, a boxba lehet betenni játékot, flakont, csemegét, de ha jól értem, arra vagy kíváncsi, hogyan dolgozhatsz vele úgy, hogy ne erőltesd meg.
bocs, de én azt se értem, hogy ha nappal legelőn lehet, akkor miinek vezetgetni lépésben. és miért unatkozna? lótársakkal legelőn a legjobb a lónak, hidd el, hogy jobban unatkozik munkában, mint a legelőn a lovak között, az neki a természetes, ennél több neki nem kell.
azt hittem boxba van zárva, úgy lenne értelme a kérdésnek, de így nincs.
Alap feladatok gyakorlása kézen :)
Ja igen ez lemaradt: a munkába való visszaszoktatás miatt vezetgetem az amúgy legelőn lévő lovat, mert ilyenkor kimegyünk terepre és egyenes vonalon megyünk ami a számára a legideálisabb, sokkal jobb mint a futószárazás.
Jelenleg barátnőm lovára felülhetek, tehát nem az a problémám, hogy nincs ló amin lovagolhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!