Western és Angol, lehet egyszerre?
Figyelt kérdés
Most németországban élek eddig magyarországon laktam és lovagoltam angolban de még kellene tanulnom nagyon tetszik a western is és lehet hogy itt németben a közelben csak arra lenne lehetőségem de amikor hazamennék szünetben otthon lovagolnék angolban. Szerintetek ez nagyon összezavarna vagy menne?2014. okt. 31. 14:49
2/5 KGabi0000 válasza:
Igen,pont most voltam táborban és volt egy fiú,aki westernnel kezdett.7 éve lovagolt,abból négyet westernben és hármat angolban.Nem lovagolt angolban jól,sőt lebegett a lovon.Mivel elég sok különbség van a két lovaglási mód között,ezért szerintem összezavarna.
3/5 anonim válasza:
Én angolban kezdtem el tanulni, de mostmár évek óta westernben lovagolok. Van, hogy valami miatt angolban kell mennem, de nekem csak az első 15 perc fura, utána hozzászokom.
4/5 anonim válasza:
Én csak angolban lovagolok, de ismerek olyat, aki mindkettőben és nem zavarodik össze
5/5 anonim válasza:
Ha jól csinálod mind a kettőt akkor nem lesz furcsa. Ha egyik se megy jól, akkor meg káosz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!