Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Western és Angol, lehet...

Western és Angol, lehet egyszerre?

Figyelt kérdés
Most németországban élek eddig magyarországon laktam és lovagoltam angolban de még kellene tanulnom nagyon tetszik a western is és lehet hogy itt németben a közelben csak arra lenne lehetőségem de amikor hazamennék szünetben otthon lovagolnék angolban. Szerintetek ez nagyon összezavarna vagy menne?

2014. okt. 31. 14:49
 1/5 anonim válasza:
46%
Engem összezavart.
2014. okt. 31. 14:53
 2/5 KGabi0000 ***** válasza:
Igen,pont most voltam táborban és volt egy fiú,aki westernnel kezdett.7 éve lovagolt,abból négyet westernben és hármat angolban.Nem lovagolt angolban jól,sőt lebegett a lovon.Mivel elég sok különbség van a két lovaglási mód között,ezért szerintem összezavarna.
2014. okt. 31. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Én angolban kezdtem el tanulni, de mostmár évek óta westernben lovagolok. Van, hogy valami miatt angolban kell mennem, de nekem csak az első 15 perc fura, utána hozzászokom.
2014. nov. 2. 13:12
 4/5 anonim válasza:
Én csak angolban lovagolok, de ismerek olyat, aki mindkettőben és nem zavarodik össze
2014. nov. 2. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha jól csinálod mind a kettőt akkor nem lesz furcsa. Ha egyik se megy jól, akkor meg káosz lesz.
2014. nov. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!