Csömöri Sportlovardában milyen a bértartás?
Szerintem az utóbbi időben javult a színvonal.
A pályát rendszeresen boronálják, ha kell, egyre többször locsolják, a fedeles teljesen fedett lett, jó a szalma, széna, szemestakarmány, rendszeres a karámozás.
A karámok valóban nem a legnagyobbak, de pl. ahhoz képest, hogy van, ahol nincsenek is kint egész nap, szerintem teljesen jó. Én jelenleg meg vagyok elégedve.
Kedves Kérdező!
Nekem egyszerre két lovamnál diagnosztizált az állatorvosunk kezdeti kehességet abban a lovardában. Az egyik kigyógyult belőle, de a másik pacink örökre tönkre ment, azóta folyamatos kezelésre szorul, ami nem kevés pénzt jelent minden hónapban. A nem megfelelő pályakarbantartás, a pályák nem locsolása, a negyed osztályú széna , és a poros alom szerintem nem megfelelő egy lónak sem, sem a lovasnak. Azt a lovardát csak kerülni érdemes , a saját lovaid érdekében ne menj oda!!!
Megnéztem személyesen is. Extra jó minőségű szénát láttam, kitakarított karámokat és boxokat, rengeteg kaját a lovak előtt, frissen feltöltött pályát kavics nélkül.
Nem tudom, kinek mikori a tapasztalata, de én egészen mást láttam ott. Beszélgettem bértartókkal, nagy részük régóta ott van és bár mondták, hogy régebben voltak gondok, de most maximálisan elégedett mindenki.
Ezért kérdeztem, hogy mikori a tapasztalatod? Mikor lett ott beteg a lovad? Egyáltalán, ha ilyen rossz volt ott, miért hagytad addig fajulni, hogy beteg legyen?
Én pl. most is azért váltok, mert nem jó a lovamnak.
Itt nem panaszkodott senki azok közül, akik ott voltak. De ha itt se lenne jó és mást tapasztalnék, mint amit most láttam, azonnal elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!