Mekkora és milyen kell melyik fajta?
Figyelt kérdés
szeretnék egy szamarat lovaglásra melyik fajta alkalmas ?
Nyereggel és Kantárral szeretném lovagolni milyen méretek kellenek belőle
kinek milyen tapasztalata van a szamárral bértatásra is annyit kell fizetni mint egy lónak és az állatorvosnális vagy olcsóbb mint egy ló tartása?
2014. okt. 16. 18:21
1/8 anonim válasza:
Szamárnál is egyede válogatja, ahogyan lónál is. Ki kell menni, meg kell nézni.
Árakban én azt tapasztaltam, hogy senkit sem izgat, hogy ló vagy szamár, egyre megy.
2/8 A kérdező kommentje:
És mekora cuccok kellenek hozzá?
Vagy patra legyen a nyereg helyett?
2014. okt. 17. 07:17
3/8 anonim válasza:
Ha még nincs meg a szamár akkor ne foglalkozz a felszerelés méreteivel, fölösleges. Lehet, hogy póni, lehet, hogy cob méretek kellenek, majd meglátod, ha lesz kire rakni. Biztos, hogy nem olcsóbb és nem is drágább a tartatása, ugyanúgy, ahogy egy póni vagy egy kis csikóé sem.
4/8 anonim válasza:
Mekkora nyereg kell az ügetőmre? Hát most honnan szopd ki, hogy milyen a marja, milyen hosszú, széles a ló, stb., majd ha megvan, látod magad előtt.
Én patraccal nem kísérleteznék inkább.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan gyári nyereg, ami egy szamára passzolna.
7/8 anonim válasza:
A szamár háta egy cseppet más, mind a ló háta.
8/8 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy 3 éves kortól lehet rajtuk lovagolni?
2014. okt. 19. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!