Szerintetek mi legyen? Minnel hamarabb irjatok!?
Figyelt kérdés
Hali!Az lenne a kerdesem,hogy megerne-e venni lovaglo csizmat,ha csak kb.2 hetente jarok lovagolni?Szoval azert csak 2 hetente mert anyagilag most sok,es elegge csodbe ment a tanya ahova jarok.DE most van lehetosegem,hogy vegyek egy csizmat,es menjek lovagolni.Igazabol mar regote szeretnek,mert nincs nekem.
De szerintetek megerne?
Koszi a valaszokat!
2014. szept. 25. 20:42
1/5 anonim válasza:
miben lovagolnál ha nem veszel csizmát? Amúgy mennyibe kerül?
2/5 anonim válasza:
Szerintem vegyél csizmát nyugodtan, max ne a legprofibbat, de gondolom nem is olyat akartál, ahogyan kivettem az írásodból. Ha aztán úgy gondolod, mégsem érte meg és nem túl viseltes a csizma, eladhatod. Használj ki minden lehetőséget, hogy lovagolhass, én is ezt teszem :)
3/5 anonim válasza:
Ha te szeretnél, akkor ne az döntse már el, hogy én mit gondolok...
Nekem soha nem volt, mindig is cipő+lábszárvédő kombinációval lovagoltam, és tök jól megvoltam, de ha neked meg csizma kellene, hát vedd meg, és annyi. Ha van rá félretet pénzed, és erre vágysz, akkor el van döntve.
4/5 anonim válasza:
Ha szeretnéd, akkor mindenképpen megérné! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:-( Sajnos muszaly volt elkoltenem masra a penzt..Meg mar 2 honapja nem voltam lovagolni,es mar nem is fogok tobbet:-( Koszi a segitseget megint..De ha megint lesz lehetosegem,es mehetrk lovagolni rendeszeresen,akkor tuti veszek egyett.
2014. szept. 28. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!